Вести

Hовиот Handy каталог Декември
16 December 2013
И во Декември Handy со  новогодишен каталог,побарајте го вашиот примерок во нашите Handy салони.

Hовиот Handy каталог Ноември
5 November 2013
И во Ноември Handy со нов каталог,побарајте го вашиот примерок во  нашите салоните

Hовиот Handy каталог
15 September 2013
I ovoj mesec,Handy so nov katalog Septemvri pobarajte go vasiot primerok vo site prodazni mesta na Handy  Telekom.

pogledaj ostalo ...
   Додатоци
   Tablet
0
Батерија Ли-ион СониЕриксон К800/П990

99.00 ден.
0
Prestigio 3400 MultiPhone Duo

5599.00 ден.
   Мобилни телефони
   Фотоапарати
0
Prestigio 4322 Duo

9599.00 ден.
0
Nikon L120

9999.00 ден.